хаха смеясе тук за жалост в бг няма маистори това е доказано и сега се уверих пак неколко кратно от ходене по скъпи сервизи и маистори(специалисти) а във сервизите на БО6 ми вну6аваха 4е4 трябва даси купя електроната пло4ка на помпата или цялата помпа смях така4е историята е следната каксе оправи..днес смених дузата със електроният дат4ик и пак несе оправи ни6то 4е вси4ки сервизи дето влизах ми казваха 4е е от не я но пак не бяха прави.при пътуването днес след като колата несе оправи на път за вкъ6ти светна лампата за нафта и и след няколко км и инат да не зареждам нафта колата изгасна за нафта и така аз със една туби4ка и в наи близката бензиностнция на Петрол взех си 10л нафта сипвам паля и дотук със вси4ки проблеми наистина колата спря да прави горе посо4ените проблеми така4е цялата разходка по нервната ми система и по моя джоб бе6е при4инена от ло6а нафта това е.ПС А НАПРАВЕТЕ СИ ИЗВОД ЗА СЕРВИЗИТЕ НИ БЕЗ ДА УТО4НЯВАМ ИМЕНА НА СЕРВИЗИТЕ НЕКА В СИ4КИ СИ ВЗЕМАТ ПОУКА ЗА ТОВА БЯХ НА КОСЪМ ДА СИ КУПУВАМ ГНП А КАКТО ЗНАЕТЕ ЦЕНАТА МУ Е ДОСТА СОЛЕНА ТА АМАН ОТ СЕРВИЗИ АМАН ТЕ МОГАТ ДА РАЗВАЛЯТ ЗДРАВЕТО НА 4ОВЕК

Comment